contentpane

RobotCoupe

Tegenwoordig moet iedereen "10 verse groenten en vruchten per dag" eten. Robot-Coupe geeft u de oplossing. Om groenten en vruchten op allerlei manieren te kunnen snijden en presenteren kan uw groentesnijder worden uitgerust met 48 schijven.

Hiermee kunt u moeiteloos plakjes snijden, raspen, macedoine snijden, maar ook tagliatelle van 2 x 10 mm van groenten (courgettes, selderij, worteltjes enz.) om te stomen, groentestaafjes voor uw terrines, komkommerblokjes van 5x5x5 mm voor uw taboulé of fruitblokjes van 25 x 25 x 25 mm voor uw vruchtensalades of groenten voor de couscous. Laat de vrije loop aan uw verbeeldingskracht en uw creativiteit!

Sapcentrifuge JM-80 Ultra
Dankzij de unieke vorm van de invoergoot hoeft u de aanduwer niet meer te gebruiken! Daardoor kunt u snel en moeiteloos grote hoeveelheden uitstekende groente- en vruchtensappen maken! Krachtig en geruisloos: de krachtige en sterke industriële motor draait met een snelheid van 3000 toeren per minuut. Dit beperkt het oxideren van de sappen. De aldus verkregen sappen zijn zeer homogeen en smakelijk.

Dankzij het lage geluidsniveau kan de J80 Ultra ten overstaan van de consument worden gebruikt. Praktisch: schenktuit met antidruppelsysteem. Om te voorkomen dat na elke bereiding sap op het werkblad lekt, volstaat het om de schenktuit te draaien. Grote opvangbak: de bak met een inhoud van 6,5 liter past perfect onder de uitvoergoot, om spatten op het werkblad te voorkomen.

MP Ultra Nieuwe generatie
De voet, het mes, de klok en de garde zijn geheel demonteerbaar, een exclusief systeem gepatenteerd door Robot-Coupe.
  • Robuust:
  • Zeer uitgekiende materiaalkeuze en vormgeving, voor een langere levensduur.
  • Grote verwerkingscapaciteit:
  • Hoog motorvermogen voor het verwerken van grote hoeveelheden met een optimale verwerkingskwaliteit.
  • Onderhoudsgemak:
  • De staaf, de klok, het mes en de garde zijn geheel van roestvrij staal vervaardigd.
  • Compacte modellen:
  • 5 gemakkelijk hanteerbare, compacte staafmixers voor het verwerken van kleine hoeveelheden.
Paninhoud: 2 tot 400 liter, afhankelijk van het model. Gebruikers: Restaurants, instellingen, traiteurs, kinderdagverblijven. Kortom: De beste op de markt dankzij hun prestaties in termen van hygiëne, gebruiksgemak, veelzijdigheid, lange levensduur en rentabiliteit.

Stubbe bvba

De Leiteweg 3
8020 Ruddervoorde
T +32 50 28 19 11
F +32 50 28 19 31
E info@stubbe-bvba.be
W www.stubbe-bvba.be
BE 0469.485.839