contentpane

Pitco

Pitco altijd de juiste keuze
Pitco biedt een breed en diep programma friteuses met een diversiteit aan eigenschappen en functies waardoor voor elke mogelijke toepassing het juiste en meest geschikte model beschikbaar is.

Electrische of gas
Ten eerste is er de keuze tussen elektrische en gasfriteuses. Beide zijn verkrijgbaar in de populaire Standard Solstice-lijn. De gasfriteuses zijn daarnaast ook nog verkrijgbaar in een 'high efficiency' uitvoering: de Solstice Supreme-lijn, als Drop-in-versie en een eenvoudigere uitvoering: de Economy-lijn. Nieuw in het programma is de electrische 'Low Oil Volume'-friteuse, een friteuse die flinke besparing op olie mogelijk maakt.

Alleenstaand of gecombineerd
De friteuses zijn als alleenstaande opstelling leverbaar ('stand alone') maar ook in een (kant en klaar) systeem, gecombineerd met meerdere friteuses. De combinaties zijn geheel naar eigen inzicht en wensen samen te stellen. Ook uitbreiding van een bestaande friteuseopstelling is eenvoudig. Uiteraard bestaat het aanbod in de diverse friteuselijnen uit verschillende aansluitvermogens, olie- en afbakcapaciteiten maar ook uit een gescheiden vetpan voor meer flexibiliteit.

Opties en accessoires
De friteuses kunnen uitgerust worden met diverse opties en accessoires die het gebruik, de bediening en het onderhoud optimaliseren. Afhankelijk van het model is er is keuze uit thermostaten en bedieningen, waaronder een (digitale) handbediening of een programmeerbare computerbediening. Daarnaast maken extra's als diverse onderdelen in rvs, uitschepstations, automatische mandjesliften, bijvulsystemen (LOV) en praktische vetfiltersystemen het friteuseconcept compleet.

Stubbe bvba

De Leiteweg 3
8020 Ruddervoorde
T +32 50 28 19 11
F +32 50 28 19 31
E info@stubbe-bvba.be
W www.stubbe-bvba.be
BE 0469.485.839