contentpane

Gram

Gram Commercial staat in dienst van de professionele keuken en zet zich al jarenlang in om pasklare oplossingen te creëren op het gebied von koelen en vriezen. Technologische vernieuwing en een diepgaande kennis van professionele wensen en behoeften vormen de basis voor constante productontwikkeling bij Gram Commercial. Bij ons gaat functionaliteit hand in hand met kwaliteit, vormgeving en miliubewustheid.

Gram staat niet alleen garant vooreen doordachte vormgeving en het goed en hygiënisch bewaren van levensmiddelen, maar we zijn ook toonaangevend op een aantal andere gebieden. we streven er voortdurend naar om producten te ontwikkelen, waar de klant wat betreft het schoonmaken zo min mogelijk werk aan heeft.

Daarnaast streven we naar producten, die zuinig met energie omgaan, betrouwbaar zijn en een lange levensduur hebben. Dat geeft zekerheid in het dagelijks bestaan- en daardoor tijd om u te kunnen concentreren op belangrijkere dingen. Gram is gemaakt om jaar in, jaar uit, goed te functioneren. En heeft u Gram eenmaal in uw keuken binnengehaald, dan hoeft u er niet meer over na te denken.

Stubbe bvba

De Leiteweg 3
8020 Ruddervoorde
T +32 50 28 19 11
F +32 50 28 19 31
E info@stubbe-bvba.be
W www.stubbe-bvba.be
BE 0469.485.839