contentpane

Hoshizaki


Hoshizaki wordt algemeen beschouwd als een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van ijsmachines. Hoshizaki levert betrouwbare producten van topniveau waar klanten het hele jaar door, jaar in jaar uit, op kunnen vertrouwen.

Het uitgebreide assortiment ijsmachines produceren allerlei soorten ijs voor verschillende gebruikers en industriën. Het assortiment bestaat uit modellen die ijsblokjes, crescent ijs (halvemaanvormig), cubelet ijs, schilferijs, nuggetijs, bolvormig ijs, ster- en hartvormig ijs produceren. Verschillende soorten ijs voor verschillende toepassingen, voor ieder wat wils!

De machines variëren van kleine horecagelegenheden tot modulaire industriële bedrijfsapparatuur. Alle machines worden in eerste instantie ontworpen en ontwikkeld door de afdeling Research & Development in Japan, bestaande uit ruim 150 specialisten. Het basisontwerp en de belangrijkste onderdelen zijn ontwikkeld voor een internationale markt.

Dat betekent dat de machines van Hoshizaki snel en moeiteloos een efficiënt productieniveau halen bij een omgevingstemperatuur tussen 40°C en 1°C, zelfs bij hoge luchtvochtigheid. Alle machines zijn voorzien van het unieke kwaliteitskeurmerk waar Hoshizaki om bekend staat.

Stubbe bvba

De Leiteweg 3
8020 Ruddervoorde
T +32 50 28 19 11
F +32 50 28 19 31
E info@stubbe-bvba.be
W www.stubbe-bvba.be
BE 0469.485.839