contentpane

Animo

De kracht van Animo ligt in het uitgebreide assortiment. Hierdoor kan Animo voor ieder willekeurig probleem op het gebied van koffie- en/of theevoorziening een efficiënte oplossing bieden. Desgewenst levert Animo maatwerk. Een uitgebreid assortiment serveerwagens en ondersteunende apparaten zoals containers, waterkokers en melkwarmers vervolledigt het aanbod van Animo.

OptiBean
De koffie- en theezetapparatuur van Animo wordt onder andere toegepast in bedrijven, in de institutionele wereld, horeca, onderwijs, defensie, sport en recreatie.

Met de nieuwe veelzijdige OptiBEAN koffieautomaat van Animo® zet u met één druk op de knop een heerlijke kop koffie. Het zetsysteem van de OptiBEAN is een techniek die er toe leidt dat de smaak van uw koffie optimaal is. De koffiebonen worden eerst vers gemalen, waarna elk kopje vers wordt gezet. Verser krijgt u het niet! Het zetsysteem maakt gebruik van een permanentfilter in plaats van een papieren filter. Hierdoor is geen filterrol nodig die steeds aangevuld moet worden en raakt de afvalbak minder snel vol. Een moderne oplossing voor vers gezette filterkoffie!

Stubbe bvba

De Leiteweg 3
8020 Ruddervoorde
T +32 50 28 19 11
F +32 50 28 19 31
E info@stubbe-bvba.be
W www.stubbe-bvba.be
BE 0469.485.839