contentpane

ZEP

Van REINIGING tot een STRATEGIE voor HYGIËNE
Sinds 1937 is de aandacht van Zep gericht op het leveren van het breedst mogelijke assortiment van industriƫle reinigings- en onderhoudsproducten van topkwaliteit onder begeleiding van persoonlijke service en professionele technische ondersteuning.

Ruim 3500 kwaliteitsproducten dragen de naam Zep, waaronder reinigingsmiddelen, desinfectiemiddelen, handreinigers, ontvettingsmiddelen, luchtverfrissers, vaatwasmiddelenvloerreinigingsmiddelen, etc. Zep levert aan meer dan 300.000 klanten uit verschillende industrieën zoals automotive, voedselverwerkende industrie, bouw, horeca, overheid, verzorgingssector, enzovoort. We bieden ze, als onze partner:

Een brede productlijn geschikt voor alle mogelijke toepassingen, technische ondersteuning door professionele laboratoriumtechnici, snelle en accurate leveringen en een uitgebreide documentatie in de vorm van technische, wettelijke en veiligheidsinformatie

Wij zorgen niet alleen voor de producten maar ook voor de plaatsing van de nodige toestellen om de producten van Zep optimaal te laten werken zonder te veel te gebruiken. Het productaanbod van Zep omvat om doseertoestellen voor algemeen onderhoud, vaatwasmiddelen, luchtverfrissers, papierverdelers, handzeepdispensers en nog veel meer. Wij helpen graag met de opstelling van uw reinigingsplan voor uw keuken.

Stubbe bvba

De Leiteweg 3
8020 Ruddervoorde
T +32 50 28 19 11
F +32 50 28 19 31
E info@stubbe-bvba.be
W www.stubbe-bvba.be
BE 0469.485.839