contentpane

Winterhalter

Voor een glanzend schoon vaatwasresultaat is meer nodig dan een vaatwasmachine

Al meer dan 60 jaar staat Winterhalter voor een perfect wasresultaat.
Bij ons krijgt u oplossingen uit één hand: naast een voortreffelijke en innovatieve vaatwastechniek, leveren wij hoogwaardige vaatwashygiëne, waterbehandelingsapparatuur, toebehoren en een perfecte service. Want alleen met perfect op elkaar afgestemde componenten die nauwkeurig op elkaar inspelen, is een glanzend wasresultaat op lange duur mogelijk.

Dankzij de jarenlange ervaring en competentie als specialist op het gebied van professioneel vaatwassen, is het reinigings- en vaatwasmiddelassortiment van Winterhalter in de praktijk getest, hoogwaardig en betrouwbaar.

In een eigen productontwkkeling worden permanente capaciteits- en gebruikstests uitgevoerd en wordt de receptuur, die georiënteerd is op de vaatwastechniek van Winterhalter, verbeterd. De voortdurende innovaties garanderen een hygiënisch schoon resultaat in lijn met de stijgende verwachtingen

Polleervrij resultaat met de juiste waterbehandeling
Voor een perfect resultaat is ook de kwaliteit van het water van doorslanggevend belang. De juiste waterbehandeling zorgt voor een smetteloos wasresultaat. Winterhalter stelt u de RoMatik XS voor, een omgekeerde-osmose-toestel, dat met een minium aan ruimte de beste wasresultaten levert, en dat zonder poleren.

Stubbe bvba

De Leiteweg 3
8020 Ruddervoorde
T +32 50 28 19 11
F +32 50 28 19 31
E info@stubbe-bvba.be
W www.stubbe-bvba.be
BE 0469.485.839