contentpane

Winterhalter

UC serie
De nieuwe voorlader vaatwasmachines uit de UC serie van Winterhalter passen zich aan aan uw wensen. Want elke zaak heeft zijn eigen karakter en stelt aan vaatwerk en organisatie individuele eisen. Met het revolutionaire machineconcept van de UC serie is het Winterhalter als eerste aanbieder gelukt om hier op in te spelen.

De Droommachine kan in de volgende drie stappen individueel worden geconfigureerd:

  • Stap 1: 4 types voor verschillende toepassingen (glazenwasmachine, vaatwasmachine, bistrovaatwasmachine en bestekvaatwasmachine)
  • Stap 2: 4 formaten (Small, Medium, Large, Extra-Large)
  • Stap 3: Individuele uitrustingsmogelijkheden

PT serie
  • Gewoonweg schitterend
  • UIterst snel
  • Gegarandeerd zuinig
Met de GS 500-serie legt Winterhalter de lat al jaren hoog op het gebied van doorschuifvaatwasmachines. Daarom heeft Winterhalter hoge eisen gesteld bij de ontwikkeling van de nieuwe generatie.

Het resultaat is een serie machines die alle succesvolle voorgangers overtreft en wat efficiency en ergonomie betreft duidelijk toonaangevend is: of het nu glazen, normaal serviesgoed, pizzaborden, GN-2/1-platen of euronormbakken zijn: elk horecabedrijf heeft verschillend vaatwerk dat moet worden gewassen.

Om aan de eisen die hieraan gesteld worden te voldoen heeft Winterhalter de nieuwe PT-serie in drie verschillende machineformaten ontwikkeld.

MTR/MTF serie
Op basis van modules en praktische opties worden de nieuwe meertanks-transportvaatwasmachines (MT) op maat gemaakt voor uw bedrijf. Het in -telligente modulaire systeem biedt ons optimale mogelijkheden om aan al uw eisen wat betreft hygiƫne en rendement optimaal te kunnen voldoen. Dit principe vertaalt zich naar praktische oplossingen: bijvoorbeeld door speciale programma's voor het wassen van glazen en schalen alsmede andere mogelijkheden om de machine af te stemmen op het type vaatwerk en de verontreinigingsgraad.

Bijzonder innovatief: alle functies en opties kunnen zowel bij de band - (MTF) als de korventransportvaatwasmachine (MTR) worden gerealiseerd, deze onderscheiden zich namelijk alleen ten aanzien van het transportsysteem.

Stubbe bvba

De Leiteweg 3
8020 Ruddervoorde
T +32 50 28 19 11
F +32 50 28 19 31
E info@stubbe-bvba.be
W www.stubbe-bvba.be
BE 0469.485.839