contentpane

Amana

Menumaster werd 40 jaar geleden gelanceerd door Litton industries en heeft sindsdien een sterke reputatie als een van de pioniers in de voedingsindustrie opgebouwd. De in het Midwesten van de Verenigde Staten gebaseerde Litton was een vroege leider en vernieuwer in de microgolf industrie.

Bijna 20 jaar geleden kocht Amana Appliances het Menumaster merk en de productie werd naar Iowa verhuisd.

Amana betekent nu identiek hetzelfde als Menumaster: een merk dat hoge kwaliteit snelkook oplossingen biedt. ACP inc. heeft de Menumaster reputatie voortgezet, wat vooral zichtbaar is in de jetwave lijn. De Jetwave werd in de jaren '80 ontwikkeld als een van de eerste hoge snelheid combi ovens in zijn klasse.

DEC18E2/DEC21E2
Deze compacte modellen van 1.800 of 2.100 W bieden krachtige prestaties voor snelle enkele porties. Duurzaam en compact, ideaal voor gebruik in een professionele omgeving. De unieke methode om energie te distribueren geeft een superieur, gelijkmatig resultaat waarbij praktisch alle hete en koude punten worden geëlimineerd. Ontworpen om aan de eisen en het hoge tempo van de drukste keuken te voldoen.
RFS518TS/RCS511TS
Tot 100 menu instellingen kunnen via het 10-cijferige touchpad (ook in braille) worden geprogrammeerd met de optie om voor ieder menu meerdere porties (x2) in te voeren. Voor alle kookfasen is een 60 minuten countdown timer beschikbaar met optionele tijdingave. Het akoestisch signaal aan het einde van het programma is instelbaar. De deur opent 90° en het kijkvenster is gemaakt van verhard glas. Verlichting zorgt voor goed zicht op de inhoud. Microgolfovens zijn geschikt voor borden van 356 mm. Een permanent luchtfilter met herinnering om filter te reinigen is standaard. Deze microgolfoven is stapelbaar voor optimaal gebruik van ruimte.

RCS511DS
Deze microgolfoven heeft een gebruiksvrien-delijke 10 minuten timer met LED indicatie en akoestisch signaal aan het einde van het pro-gramma. Bij opening van de deur tijdens het op-warmen, springt de timer niet automatisch terug en vervolgt zijn programma bij sluiten van de deur.
RMS510T/RMS510TS
Tot 20 menu instellingen kunnen via het 10-cijferige touchpad (ook in braille) worden geprogrammeerd. Voor alle kookfasen is een 60 minuten countdown timer beschikbaar met optionele tijdingave. Het akoestisch signaal aan het einde van het programma is instelbaar. De deur opent 90° en het kijkvenster is gemaakt van verhard glas. Verlichting zorgt voor goed zicht op de inhoud. Microgolfovens zijn geschikt voor borden van 305 mm.
Stubbe bvba

De Leiteweg 3
8020 Ruddervoorde
T +32 50 28 19 11
F +32 50 28 19 31
E info@stubbe-bvba.be
W www.stubbe-bvba.be
BE 0469.485.839