contentpane

Leventi

Leventi is al ruim 35 jaar een toonaangevend merk op gebied van bake-off ovens en combisteamers. Door de kwaliteit & duurzaamheid, de ruime keuze in modellen & uitvoeringen en de lage operationele kosten die de Leventi ovens met zich meebrengen is Leventi een van de meest gebruikte ovens in de food service, retail en institutionele markten. Daarnaast zijn de Leventi ovens gebruiks- en onderhouds-vriendelijk en zorgen voor de beste bak- en kookprestaties.

Welke voordelen biedt een Leventi Combimat u?

Met een Leventi Combimat bent u in staat de keuken of werkplek beter te organiseren en kosten terug te brengen. De voordelen van een Leventi Combimat combisteamer ten opzichte van conventionele gaarsystemen op een rij:
  • Multifunctioneel: Door de mogelijkheid om te kunnen 'spelen' met temperatuur en vocht in een gesloten ovenkamer kan de Combimat elk ovenklimaat creĆ«ren waardoor alle bereidingsmethodes toegepast kunnen worden (koken, bakken, braden, stomen, stoven, pocheren, etc).
  • Energiebesparend: Een direct gevolg van het gebruiken van minder apparatuur is het verbruik van minder elektriciteit en water. Ook door de snelheid van een Combimat worden bereidingsprocessen korter wat minder energieverbruik geeft.

Leventi heeft een uitgebreid bake-off ovenprogramma onder de naam Bakermat. Een Leventi Bakermat is er voor iedereen die professioneel (klein)brood, patisserie en andere bake-off producten bakt. Of het nu gaat om een ambachtelijke bakkerij of een moderne supermarkt.

De Bakermat brengt het gebruik van hete lucht en stoom, middels speciaal door Levens ontwikkelde software en meet- en regelsystemen, in een perfecte balans. De optimale luchtcirculatie en vochtigheid zorgen voor het beste resultaat.

Stubbe bvba

De Leiteweg 3
8020 Ruddervoorde
T +32 50 28 19 11
F +32 50 28 19 31
E info@stubbe-bvba.be
W www.stubbe-bvba.be
BE 0469.485.839