contentpane

Inoxtrend

... Een voortdurende, moeilijke maar mogelijke uitdaging, omdat de "Inoxtrend familie" wordt uitgedaagd door passie en inzet ...

Inoxtrend vervaardigd ovens met steeds meer geavanceerde operationele capaciteit , maar eenvoudig te beheren en een goede prijs . Het doel van onze inspanningen is om een competitief voordeel te creƫren voor degenen die ervoor kiezen onze ovens, waardoor een vermindering van de totale kosten in verband met het gebruik van onze toestellen gegarandeerd wordt. Bij Inoxtrend ontwerpen we al onze producten om de ervaring van de gebruiker te verbeteren en te voldoen aan hun behoeften en om bij te dragen aan hun succes.

Inoxtrend streeft voortdurend naar geavanceerde oplossingen in samenwerking met de chef-koks , wij zijn pro-actief in het werken met hen, te luisteren naar hun behoeften en hun suggesties.

Wij streven naar een goede , gezonde en creatieve keuken te garanderen , laat de chef-kok om zijn ervaring en vaardigheden samen met onze ovens delen en de kwaliteit van producten die hij presenteert aan zijn klanten zien. Inoxtrend heeft een duidelijke filosofie van onderzoek en ontwikkeling, want het is hoekstenen van een moderene keuken. Wij vechten voor de voortdurende versterking van de INOXTREND merk in de internationale markten ; we verdedigen onze know - how en de " Italiaanse begrip " : bijzondere kenmerken die maken van onze toestellen excellente vertegenwoordigers .
Stubbe bvba

De Leiteweg 3
8020 Ruddervoorde
T +32 50 28 19 11
F +32 50 28 19 31
E info@stubbe-bvba.be
W www.stubbe-bvba.be
BE 0469.485.839